Det perfekte gavetipset til henne

Det å finne den perfekte gaven er ikke alltid like lett. Kanskje er hun ikke så flink til å si ifra om hva hun ønsker seg, eller kanskje føler du at hun har alt hun trenger fra før av. Selv om den kan være vanskelig å kjøpe gave til noen du er glad i så håper vi at disse gavetipsene kan hjelpe litt på veien slik at det ikke blir så vanskelig.


Til hun som har alt

Når man har «alt» så er det ikke så lett å trylle frem noe spennende som vedkommende ikke har fra før av. Likevel har vi klart å dra noen gavetips opp fra ermet. Det kan være en god ide å investere i en hyggelig aktivitet eller et minne dere kan skape sammen. På den måten vil dere begge få en hyggelig stund sammen, samtidig som hun får noe hun ikke har fra før.

Finn noen koselige aktiviteter som for eksempel en treretters middag, en musikal, en fjelltur eller en langhelg på hotell. Du kjenner gavemottakeren best, så finn en aktivitet du tror hun blir glad for og som dere kan gjøre sammen. Kanskje kan hun også få en liten ting som hun kan ha med på aktiviteten, dersom du ikke føler at aktiviteten i seg selv er nok.

Til hun som blir glad for alt

Det er jo alltid hyggelig med en som blir glad for alt, men det er ikke alltid det svaret man ønsker seg når man spør hva noen ønsker seg. Vi anbefaler derfor å gi noe hun kan bruke lenge. Enten dette er en kvalitetsjeans hun har ønsket seg, et smykke eller et armbånd. Gi noe hun kan bruke mye og lenge og som lar henne tenke på deg hver gang hun bruker det.