Din ultimate guide til kryptovaluta

Du har helt sikkert hørt om kryptovaluta og Bitcoin. Denne formen for elektronisk valuta er på alles lepper og har vært utsatt for store svingninger i kursen som har ført til både nederlag og profitt for mange. Flere og flere ganske alminnelige  nettbutikker har likevel begynt å akseptere bitcoins som betalingsmiddel, og du kan nå vinne bitcoins både i mobil- og onlinespill. Men hva er det egentlig, og hvordan kan du bruke det? 

Hva er egentlig Bitcoin? 

Bitcoin er den formen for kryptovaluta som kanskje flest mennesker har hørt om til dags dato. En bitcoin er i all enkelhet en digital fil. Det som skiller Bitcoin fra andre typer valuta er at det er en desentralisert form for valuta. Det vil si at det ikke er en sentralbank eller pengeinstitutt som regulerer valutaen, og det er heller ingen mellommann i transaksjoner av bitcoins. Allikevel blir bitcoins mer og mer regulert, hvilket gjør det mer gjennomskuelig og trygt for deg som forbruker å bruke og investere i kryptovaluta. 

Hvordan kan jeg få og bruke bitcoins? 

Kryptovaluta kan som alle andre former for valuta kjøpes og selges. Dette gjør at det er mange som velger eller ønsker å investere i bitcoins. Det finnes flere måter å opparbejde seg bitcoins på. Det er mange online- og mobilspill som bruker kryptovaluta som gevinst. Du kan altså vinne eller tjene bitcoins gjennom mobilspill og onlinebaserte aktiviteter for å opparbeide valuta for å selge. Du kan også velge å få betalt for varer eller tjenester i bitcoins, men du kan også kjøpe bitcoins gjennom sertifiserte sider som selger kryptovaluta. Det er lurt å holde seg godt oppdatert på hva som skjer innenfor kryptovaluta hvis du ønsker å investere i Bitcoin. Her kan du finne en nyhetstjeneste som holder deg oppdatert på Bitcoin og kryptovaluta og gir gode tips om investering.