Forskjellige typer penisringer

Sexleketøy finner i de fleste fasonger, farger og størrelser. Leketøyene lages for menn og kvinner. Det er ikke like mange sexleketøy for menn som for kvinner, og leketøyene markedsføres mer for kvinner enn for menn. Penisringer er nok det leketøyet som i størst grad er spesifikt rettet mot menn.

Leketøyet er en ring som festes rundt penis – helt ved roten eller bak pungen. Festes ringen  ved roten treffer ringen vaginaåpningen ved samleie og ringens form kan skape en ekstra fin følelse også for partner. Ringen kan ha en form som gjør at hele kjønnsåpningen blir stimulert eller en vibrator kan festes slik at partneren får en ekstra klitorismassasje.

Penisringer kan også festes bak pungen. Festes ringen her går ikke blodet fra penis tilbake til kroppen like fort, og man får en følelse av at penis blir litt tykkere. Blodårene på penis blir litt mer markante. Dette kan gi en veldig deilig følelse for partneren, da blodårene kan gi en ekstra liten massasje inne i en kvinnes vagina. Synes i tillegg partneren at penis kan være litt tynn eller helst skulle være litt større, kan en penisring hjelpe på trangen til å bli litt mer fylt.

Penisringer kommer i alle farger – se stort utvalg her. Ønsker man en svart kan man få det eller en blå hvis man liker det. Ringene kommer også i forskjellige materialer. Det er ikke uvanlig å se metall, silikon eller andre materialer. Stål kan være kaldt og hardt, samtidig som det gir en visuell og litt tøff effekt. Penisringer kan også brukes som smykke hvis man er på stranden, sexklubber eller på fester hvor man ønsker å vise seg frem litt.

Det er viktig å ikke bruke ringer for lenge av gangen. Da de stopper blodet inne i penis er det en viss  fare forbundet med å stoppe blodtilførselen for lenge. Det er derfor viktig at man tar ringene av etter en liten stund.

Man bør også ta på ringene når man har en slapp penis, da det er veldig vanskelig å få penis og ballene igjennom ringen med en hard penis. Så her må det planlegges litt. Ønsker man å ta på seg ringer når man allerede er opphisset og hard kan det være for sent.

Ringene er morsomme leketøy for menn som ønsker å gi en litt større penis til sin partner, men samtidig også føle hvordan det er å stoppe blodtilførselen til penis under samleie. Det er litt ekstra spennende for begge.