Frost klær

Frost er en animert Disneyfilm som iløpet av litt over 2 år har blitt en klassiker allerede. På grunn av dette er det mange forskjellige Frost klær tilgjengelig på til små prinsessers store fornøyelse. Ettersom filmen er et søtt eventyr om en prinsesse så er den naturligvis aller mest populær blant jenter og likeledes er det med klærne.

En animert kjempesuksess

Frozen som den heter på engelsk hadde premiere i November 2013. Det er en animert musical som er laget av Walt Disney Studios og den ble meget raskt meget populær og stakk av med Golden Globe pris og 2 Oscar priser. Den ene av Oscar prisene var til beste sang med ”Let it go” som dersom du ikke har sett filmen så er det stor sjanse for at du har hørt i medier. Musikken til Frozen eller Frost er like populær som selve filmen. All tale og sanger er forøvrig oversatt og dubbet til Norsk så selv små barn kan se denne filmen og forstå hva den handler om.

Filmen har hentet inspirasjon fra H.C Andersens eventyr om Snedronningen. Frost handler om et reisefølge bestående av Anna som er en modig prinsesse, Kristoff som er en issager, snømannen Olaf og reinsdyret Sven som må ut i vinterverdenen og møte mange forskjellige utfordringer for å finne den legendariske snødronningen Elsa. Snødronningen har ved et uhell skapt evig vinter på grunn av magiske krefter og reisefølget har som formål å få sommeren tilbake ved å finne snødronningen og få henne til å gjøre om magien.

Andre Frost artikler

De aller mest populære Frost klærne er kanskje kjolene som gjør at de små prinsessene virkelig kan føle seg og se ut som ekte disneyprinsesser eller dronninger. Utenom klær så er det også andre produkter som har vunnet stor populariet og kanskje spesielt Frost sengetøy er svært populært. De er laget med friske lekre fargemotiv og forskjellige størrelser.

I likhet med mange andre Disney filmer er det mange forskjellige Frost inspirerte produkter tilgjengelig og felles for de alle er at det er gjennomgående prinsesse og dronningtema, samt naturligvis snø og vinter. Nå er det en enkel sak å innfri en liten prinsesses ønske om å være snødronning eller prinsesse Anna på barnebursdagen eller liknende.

Trygg og enkel handel gjennom nettbutikk

Webshoppen bruker seneste teknologi for å gjøre netthandelen til en lek og samtidig er det 100% trygt å betale med de online løsningene. Krypteringsløsninger av samme kvalitetet som bank og finansinstitusjoner bruker sørger for at transaksjonene går smertefritt og at dine økonomiske opplysninger er ivaretatt på en god måte.

Varene plasserer du i en virtuell handlevogn og når du ferdig handlet klikker man seg gjennom forskjellige steg i betalingen hvor det blir forklart hva og hvordan man skal gjøre det. Når man har oppgitt riktig adresse og andre viktige opplysninger og gjennomført betaling vil du få en bestillingsbekreftelse pr e mail hvor man kan dobbelsjekke at alt er riktig. Deretter er det bare å vente på at de bestilte varene kommer i posten. Vanligvis går dette iløpet av noen få virkedager ettersom lageret befinner seg i Norge.