Morsomme ideer til en spennende date

Det å finne på nye ideer til hva man kan gjøre sammen er ikke alltid like lett. Om dere har vært sammen en stund så har dere nok hatt deres runder med middager og cafébesøk og kanskje tenker du at det er på tide å finne på noe nytt. Eller kanskje har dere ikke datet så lenge, men du tenker likevel at du har lyst til å finne på noe litt kreativt? Uansett hvilken situasjon som passer deg så har vi funnet frem noen gode alternativer til morsomme og litt-utenom-det-vanlige-dates til deg!

En date i naturen

Det første tipset er å dra på telttur. Dette kan være en super date enten dere bare har kjent hverandre over en kortere periode, eller om dere kjenner hverandre inn og ut. En telttur en super anledning for gode samtaler, god musikk og ikke minst en date som er noe litt utenom det vanlige. Der kan selv bestemme om dere ønsker å gå en langtur for å komme frem til teltplassen eller om overnatting i telt skal være den største delen av opplevelsen. Uansett hva dere velger så har vi troen på at dere kommer til å ha en super kveld ute i naturen.

En liten «happening» hjemme

Man trenger ikke nødvendigvis å reise noe sted for å ha en god date. Dere kan også nyte hverandres selskap hjemme. Lag et lite opplegg der en av dere lager forrett og dessert og én lager hovedrett og kanskje noe underholdning. Dere kan lage tema på de forskjell rettene slik at det blir litt ekstra morsomt. Slå til med spillelister og drikkevarer som passer til de forskjellige temaene slik at det blir skikkelig gjennomført. Avslutt kvelden med en romantisk kveld. Se en film eller prøv noe nytt fra nattbordskuffen om dere er litt ekstra lekne. Om du ikke har noe spennende i skuffen så frykt ikke, du kan også finne den her.