Pustende italiensk fottøy

Hva er vel bedre enn et stilig par italienske sko på føttene?

Skoringen fører de italienske kvalitetsmerket Geox. Geox sko fører god, italiensk skodesign et hakk videre og har utviklet den pustende skoen. Skoen puster gjennom membranen i sålen i skoen. Membranen tar bort fukten fra skoen og holder føttene tørre. Time etter time, dag etter dag og tur etter tur. Membranen er så god at den fungerer godt både vinter som sommer og derfor har Geox et bredt utvalg av både vinter- og sommersko. Se utvalget fra Geox. Ta en titt på for å oppdage dette eksklusive sortimentet av pustende sko. Her er det pustende sko for herrer, damer og for barn, og selv om de er svært praktiske så er de på ingen måte kjedelige. For eksempel så kommer barnesneakeren i flere glitrende og vakre farger. Dette er en sneaker i imitert skinn og med glitrende tekstil. Sneakeren er svært forseggjort med lekre detaljer og anvendelig borrelås. Damesneakerene er ikke fullt så glitrende, men mer enkle i designet. Her finner du den anonyme sorte og den litt mer synlige grå. Også herreskoene er litt mer tilbaketrukne enn barneskoene, hos Skoringen så er de både sorte og blå.

Det er den italienske entreprenøren Mario Moretti Polegato som har engasjert seg i skobransjen og som står bak denne pustende sålen inne i ytterst behagelige og flotte sko. Det er han som har grunnlagt og som styrer Geox-gruppen. Navnet fant han ved å kombinere ordet geo, som betyr jorden på gresk, med bokstaven x for teknologi. Siden starten i 1995 har han satset på behagelige sko, flotte sko som sitter godt på foten og som tar i bruk ny teknologi for å videreutvikle fottøyet. Han tok patent på den pustende skoen samme året og lanserte den kort tid etter. Publikum tar godt imot denne pustende nye teknologien og Geox-skoene har derfor blitt kjent verden rundt. Ikke bare er det en pustende sensasjon, han legger også vekt på at skoene skal følge tiden, passe til klær og klesstiler. Såpass på moten at skoene også er trendsettere eller sammen med trendsetterne, år etter år.

Mario Moretti Polegato var egentlig oppvokst på en vingård og han jobbet der, da han reiste til Nevada. Her fikk han et hull i skoen og idéen til den pustende skoen ble til. Idéen hans var å lage en membran som slapp luft forbi, men som stoppet skitt og vann. Idéen ble ikke dårlig mottatt hos Nike, så han tok spaden i egne hender. Noe han neppe angrer på idag.