Reimer i ulike farger

Reimene til de nylig veletablerte klokkene fra Daniel Wellington, er av tøy i mange farger. Dette gir et særpreg som det fleste tror handler om lav kvalitet og lav kostnad, men som egentlig er en del av en større plan. Filip som startet det verdensomspennende klokkeselskapet fikk inspirasjon fra en gammel engelsk offiser, som hadde en flott klassisk Rolex rundt håndvristen. Den utstrålte selvsikkerhet, arroganse, makt og velstand. Men Filip ville appellerer til et bredere spekter av befolkningen, og han ville kombinere klassisk ingeniørkunst med ny moderne trendsetting. Han var en klok forretningsmann, som forstod hva markedet etterspurte og ønsket. Han blandet den klassiske urskiven med moderne farger og design, og dermed kom han opp med klokken Daniel Wellington. Reimene sammenlignes med de tradisjonelle natoremmene som har sitt særegne preg. Det var samtidig viktig for Filip Tysander, å ikke virke desperat, men heller selvsikker i sitt valg som krysser to så dementralsk forskjellige stilarter.

Standardiserte urkasser

Klokkene selges både til dame og herre, og med standardiserte størrelser for dame som er 36 mm og 40 mm for herre, så vil man enkelt kunne skille selve klokken fra hverandre. Samtidig har du de trendy klokkereimene som passer begge kjønn og som fremstår som tidløs design. Klokken vil sitte lett på armen, samtidig som den inneholder verdens ledende teknologi innen klokkemakeri. Helt fra den spede starten, tenkte svensken Filip at han ville formidle et ”preppy” image, som skulle kombinere eleganse med en avslappet holdning. Daniel Wellington høres jo også ut som en hvilken som helst fyr. Urkassene består av solid stålplater med for eksempel rosaguiddoublé, med ypperste teknologiske kvalitet.

Klokker for salg

Uniwatches er en av forhandlerne som gjør det stadig bedre og bedre på internetthandel. De tilbyr utallige Daniel Wellington klokker i alle prisklasser og alle utforminger. De er dog nokså standardiserte når det gjelder kjønnspreg, men kan samtidig skryte av at de faktisk tilbyr klokker for begge. Med fullstendig ekte varer, og to års garanti, selges klokkene fra Wellington med et høy hastighet. Men prisene er overkommelige både for gammel og ung. De varierer stort sett mellom noen få tusenlapper til de dyreste som koster noen tusenlapper mer. Klokkene er gjerne vanntette og kan dykkes med. Remmene kan være utført i utallige farger, her er det bare fantasien som stopper deg. Føler du at du har fått feil størrelse eller type, har du full angrerett og kan bytte til akkurat den klokken du måtte ønske. Mellomlegg kommer selvfølgelig dersom prisene er ulike.

Se utvalget på Uniwatches.no

Da Filip Tysander først satte sine føtter inn i klokkeverden, gikk han inn med full kraft og stor selvsikkerhet. Han skapte et varemerke som ble en snarlig hit, og som vil fortsette å vise tiden på mange kvinner og menns armer gjennom tidene. Ikke for Wannabes eller skrytepaver, men med selvsikre, avbalanserte og kunnskapsrike mennesker verden over. Du kan være et av disse menneskene som velger den ene klokken som passer for din stil og ditt velbehag. Ta en titt innom og kjøp din neste klokke online.