Unngå dyre strømpriser I Norge denne julen ved å reise til Spania!

Det er ingen tvil om at strømmen nå til dags er enormt dyrt. Mange sliter med å betale strømregningene sine, særlig i desember når man bruker mye strøm, og det er mange andre utgifter å bemanne.

Det finnes en rekke tips til deg som ønsker å spare strøm for å gjøre regningen litt billigere, men om du bor i Norge så må den betales uansett. Det må du derimot ikke dersom du velger å kjøpe leilighet i spania og bo der om vinteren.

Strømpriser i Spania

Som de aller fleste av oss har opplevd nå i det siste, så er det ikke så lett å si akkurat hva strøm koster, fordi det varierer fra dag til dag, og hvor du bor. Har man sjekket strømmålingene så ser man til og med at de endrer seg fra en time til en annen. 

Strømprisene i Spania varierer også avhengig av hvilken region du bor i, og hvilken type strømavtale du har. Generelt sett er strømprisene i Spania lavere enn i mange andre europeiske land som for eksempel Norge. I gjennomsnitt koster strøm i Spania omkring 0,20 euro per kWh.

Leie ut bolig

Det å kjøpe en leilighet i Spania kan være en god investering, og selvsagt for flere grunner enn bare billigere strøm. Dette er ikke bare en flott feriebolig å ha tilgjengelig, men du kan også tjene godt på å leie den ut når du ikke er der.

De månedene du er i Spania kan du leie ut hjemmet ditt i Norge, slik at du har en passiv inntekt når du uansett ikke bruker boligene. Ønsker du å bo i Spania store deler av året så finnes det store skandinaviske nettverk og til og med skoler og fritidsordninger for norske barn.