Våre frysere

Fryser

Med optimal fryseoppbevaring har du større muligheter for storhandel av mat, slik at matinnkjøpene kan bli mer økonomiske. Samtidig har du også god plass til å fryse ned rester og dermed minimere matsvinn. En god fryser har altså positiv innvirkning på både miljøet og lommeboken – men hvilken fryser passer best til deg og dine behov?

Frittstående frysere

Med et frittstående fryseskap får du masse fryseplass på et lite gulvareal, og det passer derfor ypperlig for deg som er heldig og har plass til en fryser på kjøkkenet. På denne måten har du alltid maten lett tilgjengelig! I vår Classic-serie finner du 60 cm brede fryseskap, og i Fresh-serien finnes bredder på både 55 og 60 cm.

Integrerbare fryseskap

Våre integrerbare fryseskap passer perfekt for deg som ønsker å skape et helhetlig inntrykk på kjøkkenet. Med integrerbare fryseskap kan du skjule fryseren bak en skapdør, og den blir derfor en mer diskré del av interiøret. Fryseskapet leveres med glidebeslag for en lettere montering.

Frysebokser

En fryseboks gir plass til store mengder mat, og passer godt dersom du skal ha fryseoppbevaring i en kjeller, bod eller lignende. Hvis du har et fryseskap på kjøkkenet er en fryseboks også en ideell fryser nummer to. Fryseboksene finnes i flere varianter med og uten energivennlig LED-belysning, med integrert eller utvendig håndtak og med én eller flere praktiske trådkurver.

Uansett hva slags fryser du velger, er det noen ting som er lurt å huske på. Varene du fryser ned bør pakkes lufttett, i for eksempel plastposer eller matbokser. Skal du fryse ned mat i store forpakninger anbefaler vi at den deles opp i mindre porsjoner slik at du ikke trenger å tine opp mat som du ikke umiddelbart skal spise. Det er også en god idé å merke maten med dato for å holde styr på hvor lenge den har vært nedfrosset.

Se alle frysere her: http://gram.no