Vis meg ditt gulv og jeg kan si hvem du er

Helt fra tidenes morgen har mennesker bodd i hus og hytter. Enten de var små kummerlige naust rett på den kalde jorda med et bål i midten, hvor familien samlet seg rundt, eller store palass med marmor i gulv og tak. Den dag i dag finnes det mange muligheter for å legge gulv i hus og hjem, alt fra fliser, glass og treplater. Treplater fra eik og bjørk er veldig vanlig, og i dag får man stadig større utvalg av laminat, parkett og vinyl. Samtidig er korkegulv også på vei inn igjen som populære gulvbelegg, selv om vegg til veggtepper sliter med å få innpass på markedet. Gulv til alle slags priser fins for alle og en hver.

Ulike gulv i de forskjellige rommene

Ofte er det slik at når man kjøper eller leier en bolig, vil gulvet være lagt. I ubygde hjem kan man likevel nå forhåndsbestille det man måtte ønske. Det er vanlig å velge forskjellige gulv til de forskjellige rommene. Vi kan starte med yttergangen. Her er det mange som velger å legge skifter eller steinplater med gulvvarme. På denne måten får man en komfortabel velkomst når man kommer hjem fra jobben. Skoene kan tørkes og man føler seg god og varm når man lukker ytterdøra bak seg.

Når man så har kledd av seg ytterklær og entrer inn, finner man i mange hjem eikeparkett eller gulv av andre varianter. Dette gir en hjemmekoselig følelse, gir et rent og ryddig perspektiv og er enkelt å holde rent. Så kommer man inn på kjøkkenet, og her er det mange varianter folk elsker og liker. Noen vil ha sjakkmønstret vinyl, andre har flotte parketter med  amerikansk kirsebærfarger.  På bad og vaskerom vil de fleste ha fliser men mange har her også vinyl. Vinyl i en beige farge gir en minimalistisk stil som framstår rent og trivelig.

Soverom med gulv fra en totalleverandør

Det gir et flott inntrykk når alle soverommene er belagt med de samme gulvene, og da er det fint med en parkett med valnøtt  som en trestavers parkett vil gi deg til en pris bare naboen kan misunne deg. For du har jo funnet ut hvor du skal få gulv til ditt nye hjem. På Bauhaus har de alt. Ikke bare har de et stort utvalg gulv, men alt du trenger til å  implementere det nye gulvet ditt. Enten du satser på et billig dekke som et laminatgulv kan være, eller et mer slitesterkt gulv med staver som tåler mye belastning, vil du få all den veiledning du trenger. Om du bor i nærheten av et av de to varehusene i Norge, eller velger netthandel, vil du ha full kontroll på utvalget, prisene og hvordan du gjennomfører den sikre betalingen. Som medlem vil du i tillegg motta store rabatter, så dersom du må en tur tilbake, så har du muligheten til å spare store beløp. Ikke bare fordi Bauhaus gir deg rabatter, men også fordi de har alt du trenger, til og med en god transportløsning, så du ikke trenger gå ut av din egen stue. Se mer her.