Bedre en trang privatøkonomi med refinansiering

Det kan være mange ulike grunner til at man trenger å låne penger eller søke et Kredittkort. Ikke bare dårlig økonomisk håndtering, men også fantastiske lånebetingelsene mange banker gir. For mange er nok enig om at det er bedre å ha et lån enn mange. Det blir fort uoversiktlig og dyrt. Har man et lån kan man konsentrere seg om det og bare slappe av når regningen kommer.

Å søke om refinansiering er enkelt og tilbys av de fleste finansielle institusjoner og långivere man finner i reklamen eller i annonser på nettet her.

Det er en fordel å ha en ryddig økonomi, men det går også an å søke om refinansiering uten sikkerhet i pant eller bolig.

Mange årsaker til refinansiering

Det er mange grunner til at man kan søke om en refinansiering. Kanskje er man en entusiastisk frimerkesamler, og endelig ligger et fantastisk eksemplar tilgjengelig på en auksjon man nettopp har oppdaget. Verdien er høy, men også med rette. Om det er ”penny” -eksemplar av Dronning Victoria fra den sjeldne årgangen 1843, eller et kinesisk frimerke fra Qingdynastiet, så kan man kanskje sitte på en formue.

Refinansiering er derfor en mulighet for dem som enten:

  • Har en god forretningside
  • Fått mange smålån
  • Vil investere
  • Skal pusse opp

Det hjelper stort å være to med fast inntekt for å få refinansiering, og har man en bolig, øker sjansene betraktelig.

Slik kan det hende man kan låne penger, fordi det kan være en god investering.

Selv om man ikke er en suksessrik frimerkesamler eller aksje-forvalter som fikk med seg den virtuelle valutaen, eller de store oppgangene på aksjene til REC eller Telenor i sin til, men i dag sitter igjen med mange smålån her og der, så finnes det håp. Det er utrolig dumt å havne i den situasjonen, men heldigvis kan noe gjøres. Refinansiering er en utrolig fin løsning.

La kostnaden bli en venn

Kostnaden av å foreta en refinansiering, er det velkjente etableringsgebyret. Dette kan skrives av på skatten, men man må selv huske på å få det med. Det er greit å ha i tankene at en refinansiering av lån er til det beste for familien.

For som man elsker sin familie, elsker man seg selv, og vet akkurat hva man selv setter seg fore. Med respekt for seg selv og sine nærmeste gjør man det beste ut av en hver situasjon.

Et lån av penger til refinansiering lar seg gjøre dersom man har en plan.

Da må man ha et utgangspunkt til å investere eller oppleve noe man lenge har drømt om. For økonomisk frihet er et ønske mange har i hverdagen. Men med låneopptak setter man seg selv i et ansvarsforhold. Så ha en god idee, gjør en fantastisk investering, og snart vil pengene strømme på fortere enn de går ut. Da trenger man ikke lenger låne penger, men kan heller se på mulighetene for langvarige lån med sikkerhet i eiendom og formue.

Når man lar kostnaden bli sin venn, kan man puste lettet ut. Det er som å ta tusen tunge sekker fra ryggen.