Moderne klokker fra svensk grunder

Daniel Wellington er et merke som kombinerer to stilarter som på sitt sett går i hver sin retning, men som likevel har funnet hverandre. Nemlig den elegante stilen som urkassen består av, som hentet sin inspirasjon fra Rolex klassiske stil, til de Nato-fargede reimene som gir et avslappende uttrykk. Dermed leverer merket det beste av to sjangere. Og det er ikke er merke som prøver å være noe de ikke er. Altså det prøver ikke hardt å være noe de ikke er, og de som har på seg en Daniel Wellington klokke viser bevisst fram at han ikke streber etter noe  han ikke er.

Det som skiller Daniel Wellington klokker fra mange andre, er at de kombinerer enkel moderne stil, med eleganse og skjønnhet. Med sin sans for dyre luksusklokker, ville grunderen Tysander finne er kompromiss mellom kostbare klokker, og uniformpreg. Med de kjente Nato-reimene konstruerte Tysander den velkjente, men også stilfulle Wellingtonklokka. Den har enkle reimer i Natofarger, med en stilfull urklasse i rustfritt stål. Klokkene får man både til herre og dame, og spesielt populære blant offiserer og unge kontor-rotter som vil vise fram en avslappet, men samtidig sofistikert stil. Man vil vise frem at man har forstått de sosiale kodene. Man kjøper ikke dyrt bare fordi det er dyrt, men man velger klasse og motebevissthet på en smart måte. Og selv om klokkene kommer med fargerike reimer, er de såpass tidløse i sin stil at du her har et armbåndsur for enhver anledning.

Find Daniel Wellington klokke her

Inspirasjonen

Tysander var en tilhenger av Rolex, de elegante klokkene som mang en forretningsmann og forretningskvinner verden over. Etter et møte med en mann som hadde en flott Rolex, satte svensken inspirasjonen ut i virkeligheten, og skapte Daniel Wellington klokkene. Bare navnet tilsier et avslappet, elegant stil. Nå kan du bli den stolte eieren av en slik klokke, eller du kan gi den bort til en overkommelig pris til en kjæreste eller venn. For internettsiden tillater deg å bestille klokkene som blir din nye favoritt til en flott pris. Med gode kjøpsbetingelser vil du ikke tabbe deg ut, når du handler hos oss. Julen nærmer seg og da er det ikke unaturlig å tenke Wellington, nemlig Daniel Wellington. De elegante klokkene får du for mellom 1-2000 kroner i netthandelen.

Eleganse for herre og dame

Klokker365 har også det som trengs av Wellingtonklokker. Det gjelder både for dame og herre. Med sine elegante klokker er de en av de mest populære klokkene som selges gjennom netthandelen. Med sitt «preppy» uttrykk vil merket skape et ny trend blant unge og godt voksne. Merket har ikke i seg selv blitt pompøst og maktarrogant, men fremviser en stokisk ro og selvsikkerhet. Den svenske forretningsmannen Filip Tysander var han som skapte merke da han hadde blitt inspirert av det klassiske merket Rolex. Med flotte tidsriktige klokker til damer, og utmerkede klokker til menn, har klokker365 et uttall klokker fra Daniel Wellington. Her gir de deg to års garanti på de ekte klokkene fra det svenskregistrerte selskapet.