Et deilig pledd for kalde vinterkvelder

Et pledd kan være så mangt, men det som er viktig er at det skal være noe man kan dekke seg til med og få varme fra. Man bruker pledd i stuen eller på soverommet, men gjerne når man koser seg foran tv i sofaen. Pleddet er dekorativt og skaper en lun og god atmosfære i stuen. Etter en lang arbeidsdag eller man har vært ute i kulden i lang tid, er det godt å sette seg foran tv-en tyllet inn i et Hey pledd. Man bruker også pledd til sengen, for å pynte med og for å holde dynene varme og gode før man legger seg. Pleddet er med på å holde kulden ute, dersom man bruker tynne dyner, eller det er veldig kaldt i rommet.

Det er noen ting som kjennetegner et Hey pledd, for eksempel:

  • Fargerike mønster
  • Profesjonelle designere
  • Funksjonalitet
  • Passer til stil-rene flater

Høy kvalitet på pleddet

For et pledd kan lages i mange forskjellige stoffer som både varmer og gleder mang en frossen kropp. Disse pleddene er skapt av fantastiske designere og syersker som lager pledd  i merinoull, ull eller bomull av den beste kvaliteten. Det er kun moderne hjem som benytter seg av de stilige pleddene fra Hey. Man skaper nye flotte Hey pledd ved å utnytte de teknologiske produksjonsprosessene som stadig blir mer raffinerte og effektive.

Når man bestemmer seg for å handle pledd, kan man velge flere like pledd til sofaen, eller to like pledd til sengen. På stuen kan man ha pledd i merinoull, mens på soverommet kan man ha pledd i ull. De ulike kvalitetene utfyller de kravene man setter til dem. Til en minimalistisk stue med en hjørnesofa i grå bomulls-trekk, kan man kombinere med prangende pledd i merinoull. Det skaper en flott atmosfære i stuen.

De prangende og flotte mønstrene kan være designet av noen av de beste designerne som finnes. De har lang erfaring og høy kompetanse. De vet hva som passer for folk med god smak for stilrene flater i moderne hjem.

Pleddene fra Hey som du ka finne her er alltid funksjonelle og enkle å brette sammen. Der ligger de klare til bruk etter endt skole og arbeidsdag.

Det er på grunn av det myke stoffet og den deilige varmen, disse pleddene har tatt hjemmene med storm. For uten gode og varme pledd blir ikke tv-kvelden den samme. Pleddene skapes etter en tanke om en trygg og lun stund sammen med dem man er glad i.