Kampen for god belysning

Helt siden Edison oppfant glødelampen i 1879, har dyktige designere lagt kreativitet og krefter i å skape best mulig belysning av hjemmet. For oss som bor høyt mod nord, har denne kampen ført til en tydelig forbedring av livskvaliteten. I de mørke vintermånedene sørger den gode innebelysningen for at vi ikke trenger å begrense inneaktivitetene våre. Selv om man kanskje ikke tenker mye over det når man slår på lyset, er lampene våre en viktig kilde til glede og trivsel i hverdagen.

Unike lamper til alle rom

Når en ny bolig skal innredes, er belysningen som regel det første som må på plass. Hvorfor ikke investere i kvalitet fra starten? For at et rom skal oppleves i all sin fylde og virkelig komme til sin rett, er taklamper en absolutt nødvendighet. Uten taklamper blir det rett og slett lavt til loftet. Her hos har vi et bredt utvalg av hengelamper og pendler som selges online her. Legg merke til det store mangfoldet av klassiske lampeskjermer, som bidrar til å gi belysningen form og retning. Dette er din sjanse til å finjustere lyset som skal falle på den deilige middagsretten eller fremheve den røde sofaen i stuen. En annen mulighet er å velge en moteriktig pendel uten lampeskjerm, slik at lyset fritt kan spre seg i alle retninger.

Det neste steget i opplysningen av hjemmet er selvsagt å utnytte alle de andre arealene der godt lampedesign kan spre lys og glede. En  bordlampe kan forvandle selv det mørkeste bordet til et hyggelig samlingspunkt. Og når lørdagsgodtet skal inntas i sofaen, er det veldig kjekt å ha en gulvlampe ved siden av, så man kan se forskjell på for eksempel sjokolade og karameller. Når natten står for døren, er det veldig mange som setter pris på en god vegglampe over sengen, noe som blant annet er ideelt når det skal leses godnatteventyr for barna.

Husk utebelysningen

Det er fort gjort å bli så oppslukt av alle innebelysningens muligheter at man helt glemmer hvor mange av hverdagens aktiviteter som faktisk foregår utenfor hjemmets fire vegger. Men når man tar imot gjester ute på trappen eller skal finne katten i hagen sent på kvelden, er det en veldig stor fordel å ha skikkelig utebelysning. Vi har et allsidig sortiment av lamper til utendørs bruk som selges online. Uansett om lampen skal være frittstående eller monteres på for eksempel en vegg, kan Lampemesteren garantere lamper av utsøkt kvalitet. De er alle resultatet av designernes årelange kamp for god belysning.